HOE HET WERKT

Bestellen

Let op!:

Bijna al onze producten worden met de hand gemaakt in Nederland. Kleine imperfecties zijn altijd mogelijk.
Ook kan er sprake zijn van kleine kleur- en/of maatafwijkingen.

Hoe werkt winkelen bij onze FATES webshop?

Als u een artikel hebt uitgezocht, kiest u de gewenste maat, kleur en het aantal. Wij werken met kleine voorraden. Is het product direct leverbaar dan zenden wij u het zo snel mogelijk toe. Het kan zijn dat we uw bestelling moeten maken waardoor de levertijd langer is, maar niet langer dan 14 dagen. 
Wij hopen op uw begrip hiervoor. Mocht een bestelling langer duren dan houden/stellen wij u daarvan meteen op de hoogte. Wilt u zeker weten dat het door u gewenste artikel op voorraad is bel ons dan even.

Wilt u het artikel bestellen klik dan op bestellen en het artikel ligt in uw mandje. U kunt vervolgens kiezen of u verder wilt winkelen of afrekenen. Kies vervolgens het adres waar u uw sieraad heen wilt sturen. U kunt dus ook kiezen om naar een ander adres te versturen. 
Bij uw mandje kunt u het aantal wijzigen, artikelen verwijderen, suggesties voor andere opties bekijken en eventuele kortingscodes invullen.
Als u klaar bent met winkelen, klikt u op "afrekenen", waar u aan kunt geven hoe u wilt betalen en waar de bestelling heen gestuurd moet worden.
Voordat u de bestelling bevestigt, krijgt u een compleet overzicht van alle artikelen die u heeft .
Uw bestelling zal door ons per e-mail worden bevestigd.
Wilt u meer weten over betalen, verzenden, ruilen en retourneren klik dan op het desbetreffende woord of klik op algemene voorwaarden.

Hebt u nog vragen over het winkelen bij FATES dan kunt u ons bellen op maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur, 06-41653000.
Natuurlijk kunt u ook mailen naar webshop@fates.nl

Service

Wij hechten eraan u een goed product te leveren. Mocht u problemen ondervinden met uw product of buitengewoon tevreden zijn met het product en onze service dan horen wij dit graag van u. FATES zal altijd proberen bij problemen een passende oplossing te zoeken. Echter, ter voorkoming van problemen voor u en voor ons zijn een aantal spelregels van toepassing. Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen, suggesties of opmerkingen.