Maatwerk

Uniek bij Fates is de mogelijkheid om kosteloos via de webshop maatwerk producten te bestellen!

Hoe werkt dit?
Alle sieraden van ons eigen merk FATES (zowel de edelstenen collectie, de rubber collecties en de Swarovski's) en alle tassen van het merk Olbrish kunt u zelf ontwerpen.

Tassen: Ontwerp uw eigen kleurencombinaties bij de tassen van Olbrish door te klikken op basiskleur en accentkleur. Deze vind u naast de afbeelding in de webshop.
Maar stel u wilt een langere riem of een extra telefoonvakje dan is dat ook mogelijk.
Neem voor specifieke vragen contact met ons op.
In onze winkel hebben we kleurensamples die zelfs evt kunt lenen voor thuis.

Sieraden van rubber: Wilt u een andere kleurencombinatie van de rubberen sieraden of Polarisballetjes dan op de website staan? Dan kunt u dit telefonisch of per mail aan ons doorgeven. Ook andere maten zijn mogelijk.
Ook kunt u
langskomen in de winkel om ter plaatse een ontwerp te maken.

Sieraden van edelstenen:
Zeker voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen (gala) feesten etc, maar ook voor bij een speciale outfit kunt u uw eigen ketting ontwerpen. Maak een keuze uit de vele basisontwerpen en geef uw kleuren en budget aan per mail of telefoon. Wij selecteren de eerste edelstenen voor u.
Wij adviseren om langs te komen in de winkel om uw ontwerp te bekijken en te passen voordat wij hem helemaal afmaken. Zo is hij altijd precies op maat.

Wij en mr Olbrish maken dit gratis voor u.
Alleen kosten voor extra materialen brengen wij in rekening.


Levertijd: Maatwerk producten kennen een levertijd, afhankelijk van het product kan dit tussen de twee weken (sieraden) a zeven weken (tassen) bedragen.
Wij laten u natuurlijk weten wat de levertijd wordt van uw maatwerk product.
(door evt omstandigheden kunnen de levertijden veranderen)

LET OP: Indien een maatwerk product is besteld en afgerekend dan kunnen wij uw order niet meer cancelen. Ook kunnen maatwerk producten niet worden geretourneerd of geruild.

P.S.: Wilt zelf uw eigen sieraad maken?Volg onze nieuwe workshop sieraden rijgen! Gebruik onze stenen maar u kunt ook uw oude ketting recyclen. Misschien heeft u nog een oud snoertje liggen van parels of edelstenen en zijn deze nog prima bruikbaar.